Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın simultane bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla güzel orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması karınin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın Kapısı Kolu aşağı namuslu itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayan ürkü şube binasında kullanılır. Korku anında ihtiyaç duyulan bu aparat enikonu fonksiyonel ve kusursuz olmalıdır.

Yangın bapları kullanma sahaına göre, rengine bakarak evet da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok kesif kullanılan model sınıflandırması aşağıdaki gibidir

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin tarafı esna, yangın bapları ekseriyetle özel istila ve kapı menteşeleri kabil başka yangın esirgeme özelliklerine sahiptir.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın kapıları rastgele bir işletme veya soy sahibi bâtınin harika bir yatırımdır çünkü çok yaraşıklı maliyetlidirler; mütenasip korumaya iye olmanın ne denli önemli bulunduğunu anlamanız dâhilin binanızın yangın müdafaasının başarısız başüstüneğu sessiz bir örnek yeterlidir!

Yangın bapsı kilidi takılırken özen edilmesi gereken en önemli ilke panik bar ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin halia düşmesidir.

Yangına karşı korunmakta size en hayırlı hizmeti veren firmayı araştırırken yönetmelik konusundaki uyumluluklarını denetlemeyi ihmal etmeyin. Firma olarak tığ tüm yönetmeliğe yakışır üretim yapmaktayız. Kontra halde yaptığımız işin mazmunı kalmayacak ve insanoğlu hüsran göreceklerdir.

Fakat, yangın kapısı vandözları arasında paha değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, şık fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri yüksek fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Çift kanatlı evgin çıkış kapıları, hariça güzel Yangın Kapısı oluşturulan panik amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en mutabık yükselmek politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği birlik dokumalarda en azca 2 pare yangın çıkışı bulunması zorunludur. Ayrıca dokumalarda bulunacak koca skorsına rabıtlı olarak yangın merdiveni çıkış sayısı da enseış gösterecektir.

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu Yangın Kapısı olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar alışılagelen kapı kolu kadar mümkün.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page