2 Dakika Kural için yangın kapısı

Wiki Article

Gücvenliğiniz için yangın bapsı mutlaka olmalıdır. Yeni yapım projelerinde zorunlu olan sistemler müzelik apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel keyfiyet anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya harbi birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları için bu menteşelerin katkısızlıklı çallıkışması ve bapyı sonuç kapatması gerekir.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 geçim esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil başlamak; dayanıklı, güzel duyu kapılara en şık fiyatlarla malik başlamak muhtevain İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden müdrike marifet alabilirsiniz.

Yangın kapıları özelliklerinden en önemlisi basıcı ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Mukannen bir ısıya denli dayanıklı olan yangın baplarının insanların hariçya çıkmasını sağlamlayana denli dayanması çok önemlidir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size bilgelik verecektir.

02:34 İzmit'te Kocasının Sava Alamadığı Gacı İtfaiye ve Kollukçu Ekiplerini Harekete Geçirdi Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir hanımın kocası, ses seda alamadığı eşini uyarmak yürekin itfaiye, dirlik ve zabıta ekiplerini harekete geçirdi. Balkondan mideeriye giren efendi, uyuyakalan eşini uyandırırken yoğun bir nefes aldı.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın spontane kapanmasının ardından kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem bapnın pıtrakı hızlıya kapanmasını sağlamaktır.

Dolgular ile kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın Kapıları ısı ve esrar sızdırmadığı karınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine engel olan müstacel manzara kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha tekmil kalaba olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Yangın kapıları kullanma düzlükına bakılırsa, rengine için evet da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok kesif kullanılan örnek sınıflandırması dundaki gibidir

Yangın Çıkış Kapısı Temel kattaki dükkân ve benzeri yerlerde insan nüshası 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en münezzeh noktadan dış ortama oluşturulan kapıya olan uzaklık 25 m’den az ise, çatı dışına tek çıkış ehliyetli ikrar edilir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa de esrarı takti ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli kucak oluşturur.

Tamlanan bu devir dilimleri bir kapının yangına ne derece müddet dayanacağını tabir etmektedir. Fakat bu konuda dikkatli tamamlanmak gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 dakika de dayanmadığı elan önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Report this wiki page